Gardurile si portile sunt primele elemente ale unei casei cu care intram in contact, de aceea este foarte important ca acestea sa se armonizeze foarte bine cu arhitectura casei si mediul in conjurator.

In acest sens compania noastra va pune la dispozitie intreg paletarul RAL pentru ca dumneavoastra sa puteti alege cea mai buna varianta pentru casa dumneavoastra.

Portile si gardurile realizate de Easteuro sunt fabricate din aluminiu, acesta fiind materialul ideal deorece este rezistent, nu rugineste si nu necesita niciun fel de intretinere in mod special si este reciclabil 100%.

Aspectul este cel mai important atribut al portilor si gardurilor realizate din aluminiu, deoarece permite realizarea unei game variate de modele, cu finisaje perfecte, fara urma de sudura.

Spre deosebire de cele realizate din fier, gardurile de aluminiu nu ruginesc si sunt mai usoare, efortul pe balamale si stalpii de sustinere fiind mai redus. In comparatie cu gardurile din lemn, cele din aluminiu nu putrezesc, nu necesita lacuire sau vopsire si nu se deformeaza in timp.

In concluzie aluminiul este materialul optim pentru fabricarea gardurilor si portilor.

1. Poarta pietonala

Este echipata cu sistem de inchidere manuala,cu maner fix la exterior si maner mobil la interior. Poate fi accesorizata cu yala electromagnetica pentru a putea fi comandata prin interfon.

2. Poarta batanta

Este construita in general din doua canate, in cazul suprefetelor mai mici poate fi formata si dintr-un singur canat. Poate fi prevazuta cu inchidere manuala, dar si automata.

3. Poarta culisanta

Este folosita in special in cazul deschiderilor mari. Culisarea se face pe sina montata sub poarta. Spatiul de culisare trebuie sa fie mai mare decat golul. Poate fi prevazuta cu sistem de inchidere manuala, dar si automata.

paleta-de-culori-ral-2794