Istoric companie

Societatea SC EASTEURO FASTIMPEX SRL a fost infiintata in anul 1998 sub forma juridica de societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral romanesc. Sediul societatii este in Romania in orasul Timisoara, Judetul Timis, strada Closca, numarul 11. Este societate cu actionar unic roman, domnul inginer Hizlioglu Ferit Kenan.

Obiectul de activitate al societatii este producerea si vanzarea de ansamble de tamplarie din PVC cu geam termopan, incadrate in clasa CAEN 2523. In plus, pentru tamplaria produsa se asigura transportul la domiciliul clientului, si montajul, in cazul in care se solicita.

Primul atelier de productie a functionat in Timisoara , intr-un spatiu inchiriat de 350mp si o echipa de 5 angajati. In cadrul acestui atelier linia de productie era mecanica.

Incepand cu anul 2001 odata cu cresterea inregistrata de sectorul de tamplarie termoizolanta si a ferestrelor termopan societatea noastra si-a extins activitatea in acest domeniu in orasele din vestul tarii. In prezent EASTEURO are un punct de lucru la nivelul municipiului Timisoara, care este si sediul central ,unul in Lugoj, Jimbolia, Hunedoara, Deva,  Sannicolau Mare si Dudestii Noi.

In anul 2005 societatea a achizitionat in localitatea Dudestii Noi, judetul Timis , un teren de 4500mp pe care se aflau trei foste grajduri ce au devenit hale de productie . Din cei 4500mp, 1500mp sunt costructii (hale de productie).

Numarul de angajati a crescut pe parcurs, iar in prezent societatea are 70 de angajati dintre care 35 direct productivi. Activitatea se desfasoara pe 3 linii de productie de un inalt standard calitativ : 2 mecanice si una automata.

Activitatea de productie se desfasoara in 2 hale de 1500 mp,din care 500 sunt destinati ca spatiu de depozitare,construite pe o suprafata de 4500 mp,incluzand anexe sociale,parcari,magazie.

Societatea detine  autoutilitare echipate corespunzator pentru montaj,  transport si aprovizionare.

In perioada 2005-2007 societatea a participat la numeroase licitatii in domeniu, dintre care 80% din proiectele licitate au fost castigate de EASTEURO si duse la bun sfarsit.

Certificari ISO

In prezent SC EASTEURO FASTIMPEX SRL a finalizat procesul de implementare a Sistemului Managementului Calitatii, respectiv ISO 9001, astfel clientii pot beneficia de garantia calitatii produselor si serviciilor oferite.