cam-balkon-kis-bahcesi-011vCererea de oferta

Cererea de oferta se poate face direct la showroom-urile noastre, online sau  telefonic. Pentru oferta de pret clientul trebuie sa furnizeze urmatoarele date: tipul profilului, tipul sticlei, accesorii solicitate (plase insecte, rulouri, pervazuri, etc.), dimensiuni aproximative. In acest fel, clientul va beneficia de o oferta de pret in cel mai scurt timp posibil.

Preluarea comenzii

In cazul in care sunteti de acord cu oferta si doriti sa plasati o comanda, va asteptam la showroom-urile Easteuro. Comanda va fi data in executie numai dupa semnarea contractului si achitarea unui avans din valoarea totala a comenzii.

Plata

In momentul semnarii contractului, clientul trebuie sa achite 50 % din valoarea comenzii, calcul facut dupa datele furnizate de client.  Dupa masuratorile facute de echipa Easteuro se va face recalcularea, urmand a fi platit restul sumei dupa ce s-a realizat montajul sau, in functie de tipul comenzii, livrarea.

Intocmirea contractului

Contractul reprezinta garantia pentru ambele parti ca lucrarea va fi finalizata si achitata. Conform contractului, Easteuro are obligatia de a respecta conditiile de executie, montaj si predare a produselor comandate conform cerintelor (dimensiuni, cantitate, serie, culoare, actionari, sticla, feronerie, accesorii) mentionate in nota de comanda. In urma semnarii contractului, clientul are obligatia sa respecte conditiile de achitare a contravalorii comenzii.

resize_700_easteuro_4534_usa4
Acest contract se poate semna numai la showroom-urile Easteuro.

 

Certificatul de garantie

Dupa finalizarea lucrarii se elibereaza certificatul de garantie valabil 2 ani din momentul semnarii acestuia.

Conditii de garantie:

  • GEAM TERMOPAN:  termen de garantie pentru mentinerea proprietatilor de izolare termica si fonica:2 ani, iar durata  medie  de utilizare este 5 ani;
  • PROFILE PVC: termen de garantie: 2 ani,durata  medie de utilizare : 20 ani pentru profile albe si 10 ani pentru profile colorate;
  • FERONERIE: termen  de garantie 2 ani, durata medie de utilizare min.15.000 cicluri inchidere/deschidere – 5 ani in conditii normale de utilizare;
  • MONTAJ: termenul de garantie pentru calitatea operatiilor de montaj este de 2 ani. Daca prin contract s-a prevazut ca  montajul il efectueaza clientul, responsabilitatea corectei executiei revine clientului.

 

Modalitati de asigurare a garantiei:easteuro_4414_garaj5

  1. Repararea produsului neconform – aducerea  produsului   la conformitate  cu  contractul de vanzare -cumparare  si a standardului de firma fara perceperea unei plati suplimentare si  montarea unor piese noi in locul celor neconforme.
  2. Inlocuirea produsului neconform – in cazul in care repararea produsului nu este posibila vanzatorul / producatorul are obligatia de a inlocui produsul  neconform  fara perceperea unei plati suplimentare  fata de cea prevazuta in contract.
  3. Reducerea pretului produsului in raport cu neconformitatea produsului sau rezolutiunea contractului in cazul cand celelalte masuri sunt imposibil de realizat.

Termenul maxim de solutionare  al reclamatiilor este de 15 zile calendaristice de la data inregistrarii reclamatiei.
La intocmirea reclamatiilor  privitoare la defectarea produsului, cumparatorul are obligatia de a prezenta certificatul de garantie insotit de factura, procesul verbal de receptie a produsului si contractul.

Atentie! Nu se acorda garantie pentru daune provocate din cauza:

  1. Repararii de catre  persoane neautorizate sau de pastrarea  in conditii improprii
  2. Spargerilor si in general pagubelor mecanice datorate neglijentei sau neatentiei consumatorului
  3. Incendiilor, modificarilor sau adaptarilor necorespunzatoare